skip to Main Content

Firma info:

Hundesnuden / Staldens Dyrecenter

Slagelsevej 22
4281 Gørlev
Telefon: 21 81 34 20
Mail: info@hundesnuden.dk

Cvr.: 29662568

Sikker betaling:

Hundesnuden modtager betaling med Dankort/VISA kort og Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varerne er afsendt.

Alle priser er angivet i danske kroner – DKK – og er incl. moms.

Hundesnuden krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at hverken Hundesnuden eller uvedkommende kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

Fortrolighedspolitik:

Hundesnuden forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet.

Hundesnuden vil ikke afsløre information om kunder til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion.

Læs desuden vores cookie-politik her: https://hundesnuden.dk/cookies

Klage- og reklamationsret:

Hundesnuden yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller sidtage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Hundesnuden inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

Reklamation og varereturnering:

Ved fejl mangler eller varereturnering bedes rettet henvendelse til:

Hundesnuden / Staldens Dyrecenter
Slagelsevej 22
4281 Gørlev
Telefon: 21 81 34 20

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav, og afhenter ikke pakker leveret til pakkeshop.

Fortrydelsesret:

Der er 14 dages returret på varerne. Dog tages BARF ikke retur!

Hvis du vælger at fortryde køb, skal du:

  • Returnere varen i væsentlig samme stand og mængde som du modtog den. En evt. værdiforringelse vil blive modregnet i retur beløbet.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes beløbet (købspris eller købspris fratrukket værdiforringelse) til din konto inden for få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde, og vær opmærksom på, at du har ansvaret for levering i tilfælde af fortrydelse.

Porto/fragt refunderes ikke!

Vi forbeholder os retten til at opkræve et gebyr for eventuelle udgifter ved refundering af tungere varer eller pallegods.

Trykfejl og leveringsansvar:

Vi tager forbehold for trykfejl på hele vores hjemmeside. Det betyder, at hvis du finder en vare til en pris, der ikke er korrekt, er vi ikke forpligtede til at sælge til den pris. Er det tilfældet, kontakter vi dig naturligvis, så vi kan finde en tilfredsstillende løsning for begge parter.

Levering:

Hundesnuden prøver at efterstræbe, at afsendelsen af ordrer afsendes indenfor 1-2 hverdage. Såfremt varen ikke bliver afsendt indenfor 5 hverdage, vil du få besked om dette.

Fragtfri levering ved køb over 500 kr.

Ved køb for mindre end 500 kr. er leveringsomkostningen 39 kr.

Enkelte varegrupper er som udgangspunkt kun til levering i butikken. Dette er bl.a. hestefoder- og andre tungere varer, samt BARF.

Dog er der mulighed for udbringning med egen bil, såfremt du bor i en radius af 50 km fra Hundesnuden.

Ved køb for 1.500 kr. er udbringningen gratis. Kontakt os for mere info.

Ønsker du udbringning, bedes du notere det i besked-feltet ved checkout.

Hundesnuden sørger for levering med DAO, GLS eller Post Danmark – til pakkeshop eller adressen. Rettidig levering forudsætter dog, at DAO,  GLS/Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos DAO GLS/Post Danmark vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

Hundesnuden kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS/Post Danmark.

Back To Top
X
X